Θερινό Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα για παιδιά 6 – 12 ετών

Το Κέντρο Εικαστικών – Παραστατικών – Οπτικοακουστικών Τεχνών, Τέχνης Είδωλον, υποδέχεται για πρώτη φορά τους «μικρούς καλλιτέχνες» των Δήμων Θέρμης, Θερμαϊκού (και όχι μόνο), με σκοπό να τους μυήσει σ’ έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας, σ’ έναν κόσμο που αναπτύσσει τη δημιουργικότητά και απελευθερώνει τα συναισθήματα τους μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες.

Καλοκαιρινές εβδομάδες γεμάτες θέατρο, μουσική, κίνηση, εικαστικά και παιχνίδι στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Χωριού της Ειρήνης, με στόχο την ενεργοποίηση της δημιουργικής σκέψης και της σωματικής έκφρασης.

Ομάδα από έμπειρους καλλιτέχνες παιδαγωγούς συντονίζει με διαφορετικές θεματικές την κάθε εβδομάδα για κάθε ηλικία, με συγκεκριμένες δραστηριότητες:  θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση, προβολές, ορθοφωνία, κινησιολογία, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές, stop motion, green screan studio και φυσικά περιπάτους στα ελαφάκια και πολύ πολύ παιχνίδι!

Ρούχα άνετα, παπούτσια αθλητικά, καπέλο, αντηλιακό, ταπεράκι με φαγητό, μία αλλαξιά ρούχα και καλές δράσεις και αποδράσεις!